Excelență în Transport Frigorific: Semiremorcă unicat, marca Krone, comandată special pentru partenerul nostru Mistio Impex SRL

În cadrul acestei prezentări captivante, vă prezentăm cu mândrie semiremorca frigorifică specială de la Krone. Alegerea Krone a fost motivată de capacitatea lor unică de a răspunde așteptărilor ridicate ale clientului pentru acest ansamblu excepțional. Configurată în detaliu, semiremorca oferă o gamă variată de opțiuni, inclusiv închidere certificată Tapa și un sistem de senzori pentru oprirea automată în rampă, asigurând siguranța și eficiența transportului.

În ceea ce privește agregatul frigorific, clientul a ales Thermo King Advancer A400, liderul actual în sistemele monotemperatură, cu consum redus de combustibil și nivel scăzut de zgomot, contribuind la odihna șoferilor. Sistemul de drenaj colectează eficient condensul generat în timpul transportului și evită scurgerile pe drum.

Capul tractor, din seria limitată Svempas Frost Edition, a fost selectat pentru a completa armonios ansamblul. Descoperiți mai multe despre inovațiile și detaliile tehnice ale acestui ansamblu captivant în noul nostru videoclip!