Krone prezintă vehicule practice şi servicii 360˚ customizate

„Pregătim semiremorcile pentru viitor cu ajutorul inteligenţei artificiale şi conectăm produsele noastre cu serviciile potrivite pentru mai multă mobilitate şi o logistică mai eficientă. În acest fel se asigură un transport de mărfuri mai sigur şi punerea promptă la dispoziție a tuturor informaţiilor de transport importante. Avem cele mai înalte cerințe de la portofoliul nostru şi ne reînnoim constant promisiunea de calitate, astfel încât clienții noștri să fie pe șosele într-un mod şi mai economic”, explică Bernard Krone, Managing Partner.

Inovatoarea întreprindere de familie din Emsland prezintă numeroase noutăți la vehicule precum și un service de 360˚ de jur împrejurul semiremorcii. Aceste servicii cuprinzătoare, cum sunt de exemplu ofertele flexibile full-service, o logistică rapidă a pieselor de schimb precum şi soluții telematice inteligente se află în mod special în centrul atenției. Prin intermediul lor se optimizează timpii de operare şi costurile operaționale totale (total cost of ownership TCO).

Astfel se crează valoare adăugată de primă clasă pentru rutina dură de zi cu zi din transporturi. Krone pregăteşte semiremorca pentru viitor. Prin Smart Trailer Check se asigură condiții optime de transport încă dinainte de începerea cursei. Sistemul de detectare a spațiului de încărcare Smart Scan oferă în mod confortabil imaginea de ansamblu a capacității libere din semiremorcă, iar utilizarea optimă a suprafeței libere este asigurată în continuare prin conectarea mai departe la bursele de transport în Smart Capacity Management. Toate acestea sunt corelate în Portalul Krone Telematics şi fac transporturile şi mai eficiente într-un mod inteligent.