CTE Trailers și Asonido SRL: parteneriat de un deceniu

De-a lungul anilor, am crescut mereu datorită și împreună cu partenerii și clienții noștri. Încă de la primele vânzări, am știut că avem nevoie să creăm conexiuni rezistente, de lungă durată, cu cât mai mulți dintre jucătorii importanți de pe piața de transport și logistică din România.

Intrarea noastra ca furnizori de vehicule comerciale grele pentru piata de constructii, a inceput odata cu dezvoltarea masiva a acestui segment. Am reusit astfel sa crestem in acealsi ritm cu clientii nostri.

În acest articol, discutăm cu partenerii noștri de peste 12 ani de la SC Asonido SRL despre produsele Meiller, brandul care le-a câștigat încrederea. Aflăm argumentele din spatele acestei alegeri și motivele care i-au convins să revină și să continue colaborarea cu CTE Trailers de mai bine de un deceniu. SC Asonido SRL este o societate comerciala care are in proprietate carierea de piatra de la Malnas, judetul Covasna si face si transport agregate constructii, ce activează pe piață din 2012, după semnarea unui parteneriat cu Dio Andezit. Compania ofera clientilor sai  produse de carieră, concasate din piatră de granit si are o producție de 4000 de tone de agregat de asfalt și piatră pentru fundații de drumuri.

Florin Nicolae Ochi, administratorul companiei, ne-a povestit despre începuturile companiei, în 2012, când au plecat la drum cu doar 6 camioane și 6 remorci. Au înțeles, de la început, importanța alegerii unei mărci de calitate pe care să te poți baza. Alegerea produselor Meiller, recunoscute internațional pentru fiabilitate și inovație a fost una firească. De atunci și până în prezent, numărul de vehicule de transport Meiller de care se folosesc partenerii de la SC Asonido SRL s-a înzecit. Recent, flota lor a crescut cu încă 10 vehicule 8X4. Potrivit lui Florin Nicolae Ochi, noile vehicule îi vor ajuta nu doar să păstreze nivelul de performanță de până acum, dar și să îl optimizeze pentru viitor.

Oamenii din echipa CTE Trailers și profesionalismul acestora au determinat SC Asonido SRL să continue în acest parteneriat an de an. Florin Nicolae Ochi apreciază în mod special profesionalismul echipei CTE Trailers dar și relația foarte strânsă pe care a cultivat-o de-a lungul anilor cu CEO-ul CTE Trailers, Dana Manns. Menționează că toate înțelegerile și contractele au fost respectate întocmai de ambele părți de-a lungul anilor, acest lucru întărind colaborarea dintre cele două entități.

Despre Meiller, SC Asonido SRL are doar cuvinte de laudă, iar printre motivele care au stat la baza alegerii aceastei mărci de vehicule, regăsim fiabilitatea. Printre caracteristicile sale preferate a vehiculelor Meiller, Florin Nicolae Ochi menționează poziționarea foarte bună a centrului de gravitație a acestora, fapt care le conferă o stabilitate deosebită, precum și îmbunătățirile tehnice  în timp cu ajutorul căreia și-au îndeplinit mereu obiectivele de producție.

 În concluzie, produsele Meiller continuă să își dovedească reputația construita în timp: produse fiabile, de calitate, iar parteneriatele se construiesc în timp și sunt bazate pe încredere, profesionalism și onestitate. La CTE Trailers valorăm parteneriatele! De când am pornit pe acest drum, am fost mereu dedicați clienților și partenerilor noștri și vom rămâne fideli acestei valori.