CTE TRAILERS BULGARIA a livrat semiremorci și structuri superioare pentru TRANSPRESS

Livrarea include aproximativ 30 de unități acoperind toată gama, inclusiv semiremorci și suprastructuri.

Luna aprilie a fost o lună plină pentru CTE TRAILERS BULGARIA. Colegii noștri de la sud de Dunăre au efectuat livrări către un număr impresionant dintre clienții lor cheie. Unul dintre aceștia a fost chiar TRANSPRESS, care și-a reînnoit flota de semiremorci și suprastructuri cu încă 30 de unități.

Astfel, pentru partenerul lor în excelență TRANSPRESS, CTE TRAILERS BULGARIA au livrat 10 semiremorci tip dubă închisă, 5 dintre acestea fiind modelul Krone Dry Liner cu volum standard, iar celelalte 5 Krone Dry Liner Mega cu volum mărit. Ceea ce este interesant la acestea este că sunt pregătite pentru încărcare pe două etaje și în acest scop conțin 12 seturi de șine cu etaj dublu, de tip Airline, instalate în pereții laterali la o înălțime de 1600 mm de la acoperiș, precum și 23 de bare cu etaj dublu care permit o capacitate de încărcare de puțin sub 1000 kg fiecare. Aceste unități tip dubă închisă sunt proiectate pentru o suprafață de încărcare mai mare, înălțimea de încărcare fiind mărită cu 90 mm.

Livrarea pentru TRANSPRESS include, de asemenea, 5 noi semiremorci standard de tip curtainsiders din noua generație Krone Profi Liner. Greutatea acestor semiremorci este redusă – 6190 kg (+/- 3%), ceea ce înseamnă că pot transporta o sarcină utilă mai mare. Acestea includ sistemul Multilock, multipremiat, cu poziții de fixare a încărcăturii incluse la fiecare 100 mm. Noua generație de semiremorci Krone Profi Liner se distinge, de asemenea, printr-o nouă construcție a ușilor și a podelei.

Ambele tipuri de semiremorci tip dubă închisă sunt comandate cu un sistem telematic de la Krone, care permite controlul poziției semiremorcii și a ușilor și procesarea altor date operaționale pentru semiremorcă, transmiterea de mesaje privind erorile din sistemul de frânare, precum și dacă semiremorca este decuplabilă sau cuplată. Unitățile cu dubă închisă au fost comandate cu contracte pe 24 de luni pentru întreținerea și service-ul sistemului telematic.

Urmează să fie livrate un număr de alte 15 unități de suprastructuri din placaj pentru camioane cu șasiu-cabină, care vor fi deosebit de potrivite pentru activitatea de paletizare TRANSPRESS.

Ca întotdeauna, garanțiile oferite sunt deosebit de importante  la achiziționarea semiremorcilor. În acest caz, producătorul Krone oferă o garanție de 10 ani împotriva coroziunii șasiului. Acest lucru este posibil datorită metodei de prelucrare a pieselor din oțel prin sablare și aplicare a unui strat catodic (CDC – Cathode Dip Coating) care protejează împotriva coroziunii, precum și datorită tehnologiei de vopsire cu pulbere a întregului șasiu și coacere la temperaturi ridicate. Toate acestea asigură o acoperire antirugina de lungă durată. Datorită tehnologiilor complet automatizate implementate, șasiurile pentru semiremorcile KRONE nu au rival în ceea ce privește calitatea acoperirii și au și un ciclu de producție destul de rapid – timpul de prelucrare a unui șasiu este de sub 7 minute. Puteți vedea mai multe detalii despre această tehnologie în materialul video.

KRONE oferă, de asemenea, o garanție extinsă de 6 ani pentru marca proprie de axe Krone, fără restricții de kilometraj în țările UE.

Despre livrările pentru TRANSPRESS, Georgi Baltov, directorul comercial al CTE TRAILERS BULGARIA, a declarat: „În ciuda dificultăților de pe piață în fiecare segment, mă bucur că am reușit să realizăm acest proiect. Este extrem de important, pe o piață dinamică ca aceasta la care clienții se adaptează schimbându-și propriile cerințe, să diversificăm flota de transport. Aceasta este o condiție prealabilă pentru un răspuns cât mai rapid din partea transportatorului.”

TRANSPRESS este una dintre cele mai importante companii de transport și logistică, lider în transportul pe paleți din Bulgaria. Este prezentă pe piață de 30 de ani, iar astăzi are o echipă de 1.000 de profesioniști, o flotă de peste 400 de camioane și 13 centre logistice pe întreg teritoriul Bulgariei. Datorită parteneriatului cu gigantul internațional DACHSER, operează într-o rețea de 430 de locații în toată Europa. TRANSPRESS asigură transportul a peste două milioane de expedieri pe an și o gamă completă de servicii de transport și logistică.

Grija pentru mediu se numără printre valorile fundamentale ale TRANSPRESS și face parte integrantă din viziunea de dezvoltare a activității și a companiei ca angajator. Eforturile și munca activă sunt concentrate în următoarele direcții: reducerea consumului de combustibil și, în consecință, a emisiilor nocive, prin investiții într-o flotă modernă și ecologică și soluții inovatoare, eficiența energetică a clădirilor și bazelor, reciclarea și gestionarea optimă a deșeurilor, creșterea competențelor și a motivației angajaților, susținerea campaniilor semnificative din punct de vedere social cu orientare ecologică în Bulgaria.

Monitorizarea constantă a activității arată că, în ultimii trei ani, TRANSPRESS a redus consumul de combustibil cu 30%. Un factor cheie pentru acest lucru este menținerea unei flote de vehicule moderne și ecologice, vârsta medie a camioanelor companiei fiind de 1,5 ani, toate fiind conforme cu standardul EURO 6, iar majoritatea având cea mai mare modificare ecologică EURO 6d. În acest fel, ei reduc emisiile de particule solide la jumătate, iar pe cele de oxizi de azot – cu aproape 80%, asigurând în același timp confortul și siguranța șoferilor. Și această nouă livrare contractată face parte din procesul continuu de reînnoire a flotei TRANSPRESS.