CTE Trailers anunta colaborarea exclusiva cu HeavyGoods.net pentru Romania si Bulgaria

Istoria noastră, a companiei CTE Trailers, a început în urmă cu peste douăzeci de ani, în 2001, într-un birou din București. De atunci, am evoluat constant, datorită faptul că ne-am concentrat mereu pe misiunea noastră, dar și pe cultivarea spiritului antreprenorial. Odată cu diversificarea stocului și a catalogului de produse și servicii, ne-am dorit să ne extindem și în alte arii de activitate. În consecință, în 2014, din dorința de a beneficia de know-how-ul unor parteneri cu experiență în diverse domenii din industria de transport, a luat ființă Grupul CTE ca urmare a asocierii noastre cu CTE Solution Utilaje Specializate. Iar doi ani mai târziu, ni s-a alăturat CTE Rent, apoi în 2018, am pus fundația pentru CTE Trailers Bulgaria și CTE Solution Hungary. Toate acestea au avut ca motivație principală dorința de a le oferi clienților CTE Trailers un pachet complet de servicii.

Astfel, cu același gând în minte, am început anul acesta colaborarea exclusivă cu HeavyGoods.net. O platformă bine cunoscută în industria germană de transport și folosită de mulți jucători cu greutate, software-ul este destinat planificării transporturilor, în principal de mărfuri agabaritice, dar nu numai. Platforma vine în ajutorul transportatorilor precum Schmidbauer GmbH sau KVS Michael Mross e.K. pentru a le facilita munca de planificare, dar și în ajutorul autorităților locale, precum BSR, ce o folosește pentru a simula manevrele de conducere și traseele de măturat pentru vehiculele de colectare a deșeurilor din Berlin. 

Din vara acestui an, clienții CTE Trailers din România și Bulgaria pot avea acces complet la platformă pentru asistarea la configurarea ansamblului necesar proiectului de transport, precum și simularea traseului împreună cu customizarea zonei prin adăugarea de poduri, diferite obstacole sau zone care nu pot fi parcurse de către vehicule. 

De asemenea, clienții noștri se vor putea folosi de următoarele funcții ale aplicației:

  • HeavyLoad, ce îi poate asista cu calcularea imediată a sarcinilor și presiunilor pe axe, dar și cu avertizarea transportatorilor în situații de suprasarcină;
  • HeavySim, destinat calculării traseului perfect pentru vehicul și marfă indiferent de tipul de curbă prezentă și îmbunătățit cu tehnologia inovatoare Fraunhofer;
  • HeavyLash, folosit în principal pentru securizarea mărfurilor cu un simplu clic;
  • HeavyEngineer, pentru simularea manevrelor de conducere în cerc, inclusiv examinarea lățimii suprafeței inelului și a dimensiunii de ieșire din traseu.

Cu aceste instrumente la dispoziție, perfect integrate în platforma HeavyGoods.net, împreună cu o varietate de cataloage de vehicule și tipuri de marfă, clienții CTE Trailers se pot bucura de un plan de transport pus la punct până la ultimul detaliu. 

La CTE Trailers, ne stă în putere să îți fim alături oricând, oriunde.