Compania CTE Trailers a fost infiintata la finalul anului 2001. In cursul anului 2002, CTE Trailers a obtinut de la Fahrzeugwerk Bernard Krone, unul dintre liderii pietei europene in domeniul productiei de semiremroci si remorci pentru transport marfuri generale, dreptul de a vinde in exclusivitate produsele sale pe teritoriul Romaniei.

Astfel, tanara Echipa formata din Asociatii Dana Manns impreuna cu Adrian Anghelea si Mihai Dinu a pus bazele unui birou de vanzari in Bucuresti la inceputul anului 2003. A urmat apoi investitia intr-un teren de 2 ha in Ciorogarla, judetul Ilfov unde s-a finalizat prima investitie: parcare, depozit piese de schimb, service cu 4 travei si birouri de vanzari in anul 2007.

In perioada urmatoare, CTE Trailers si-a diversificat gama de produse: in portofoliul de produse comercializate pe piata din Romania de catre CTE Trailers, alaturi de Krone, alte marci importante ni s-au alaturat, toate leader de piata pe segmentul lor de activitate. Astfel, incepand cu 2010 CTE Trailers a preluat distributia produselor Meiller, iar in 2011 distributia produselor Faymonville, la care s-a adaugat ulterior brandul MAX Trailer, apartinand grupului Faymonville. Totodata, avand in vedere acumularea experientei in vanzarea de vehicule comerciale si servicii adiacente, urmatorul pas in dezvoltarea firmei a fost aducerea in portofoliu de produse cu aplicatii pentru transportul in domeniul salubritatii, precum si a curateniei stradale.

Din dorinta de a beneficia de know-how-ul unor parteneri cu experienta in domeniul comertului cu utilaje destinate segmentului comunal si constructiilor, in 2014 a luat fiinta Grupul CTE ca urmare a asocierii companiei CTE Trailers in CTE Solution Utilaje Specializate, companie specializata in vanzarea de echipamente de salubritate si reciclare si utilaje pentru constructii.

In anul 2016 s-a alaturat grupului si compania CTE Rent, care are ca obiect de activitate inchirierea pe termen scurt, mediu si lung de echipamente specializate. Grupul CTE a continuat sa creasca prin infiintarea CTE Trailers Bulgaria si CTE Solution Hungary in 2018, etape importante in procesul de dezvoltare si internationalizare a grupului.

Fiind ghidati intotdeauna de dorinta de a deveni din ce in ce mai buni si de a putea raspunde cerintelor si nevoilor clientilor si partenerilor nostri, dand dovada de flexibilitate, CTE Trailers a continuat sa investeasca, iar in 2020 a finalizat o investitie de 6 milioane de Euro in facilitati moderne de service, intr-un depozit nou de piese de schimb si intr-o parcare securizata.

Din grupul de firme CTE fac parte astazi 140 de angajati, iar cele 3 companii din grup realizeaza impreuna o cifra de afaceri de cca. 60 milioane de Euro. Ceea ce ne inspira si ne motiveaza zi de zi sunt clientii nostri, pentru care incercam sa ne imbunatatim permanent pentru a le putea furniza servicii de o calitate cat mai inalta.

Aboneaza-te pentru ultimele noutati